Hi!! ;)

Hello, hi, Assalamualaikum ;)


*lap habuk* hi!!! hahaha fuyoooo lamanya tak bukak blog. Erm maklumlah twitter dah ada~ Hahaha rindu gila nak membebel kat blog. Zzz sekarang kalau membebel pun bukan ada orang baca pun tsk tsk lol. Tahun ni dah 2013! Fuyooo aku dah form3 woo! Hahaha tak caya oh aku ambek PMR tahun ni. Ya Allah cuaknya :( Sekarang tengah midyear exam. Zzz weh berapa bulan lagi trial then berapa bulan lagi PMR. Ya Allah seriously aku tak ready. Nak recover balik form1 form2. Hmmm ni lah padahnya masa form1 form2 main main. But its okay. I'll try my best! :) Oh maybe aku akan active balik update blog hehehe. Maybe lah lol. Okbye. Thank you :)