Watlek (Y)

Hello, hai, assalamualaikum :D

Erm erm nak cite pasal result audition choral speaking haritu. Firstly, Sangetha dtg kelas aku then dia kata "Nadya, result dah keluar" Aku pun oh yeke? Ok masa rehat aku tgk. Tgk tgk, nama aku tkde. Lol watlek. Tak kisah k. Nia Eyka Rabaatun pun tkdpt. So kitaorg plan nk msuk choral speaking bahasa melayu punya. Senang sikit. Hahahahhaa. So kitaorg pun tulis nama ~

And lepas dh tgk, aku dgn Farhah tugas. Ok sangat membosankan. Hmm, mcm biasa lah kn tugas aku just bkak ttup pagar je -,- Pastu ada bdak cina laki ni en, dia carik pasal dgan aku. Act dari tahun lepas lagi. Apa masalah dia pun aku tktau. Sakit hati you know! Rasa nk belasah je dia. Hahahahaha. Then, kringgggggg! Masuk kelas. Belajar mcm biasa.

Time Pendidikan Seni, Eugene sound Afiqa. Hmm, time tu aku pergi solat. So tkdpt nk tlong dia. Sorry yang ;) Ermm, Eugene ckap "Eh knpa bdak cina je yg kene buang sampah?!" Then Afiqa ckap apa tah. Terus dia pergi surau. Then Afiqa kata dia takut nk msuk kelas. Hahahahahaha. Watlek aku ada :P

Tadi ada perhimpunan, you know what? Pengawas perintis ramai gilaaaa. I mean pengawas percubaan. Ramai k ramai! Sanggup en diaorg :3 Hahaha. Goodluck ye adik adik! Hahahaha. Ok esok ada ICTL. Kbye x)