I MISS THEM ♥

Hello, hai, Assalamualaikum :D

Harini ttibe plak aku ada mood nk post. So aku nk post pasal jiran yang paling sporting! Yeah! Mereka ialah, Arifa, Fahim, Aiman, Kak Alia, Kak Nabila, Kak Farah, Abg Cap & Abg Is. Oh i miss them so much! Brapa tahun eh? Hmm, tk ingat. Time tu rmh aku tgh renovate, so sewa rmh sebelah rmh Arifa..  Before that, nk kasi tau sebelah kanan rmh aku, rmh Arifa & Fahim.Sebelah kiri, rmh Kak Farah, Kak Nabila, Abg Is, & Abg Cap. Depan rmh Arifa, rmh Aiman & Kak Alia.. Hoho hope korg paham lah. Ok lets start k!

Aku ingat lagi first time aku jumpa Arifa mcm mana.. Masa tu family aku tgh tgk2 rmh sewa tuh, then time tuh Arifa tengah sharp pensil dia kat luar. Hahahaha. Time tuh semua menyombong lagi :P Then aku nmpak Aiman tengah main basikal kat depan rmh dia.. Hahaha. Then dah kenal kenal semua, kitaorg pun rapaaaaat.

Ada satu malam nih, serious aku tkboleh lupa! Malam tuh satu area blackcout. Then kitaorang semua keluar. Abang Cap kot yg bawak basikal, then aku berdiri kat belakang, Arifa dduk depan. Kitaorang ronda satu area tuh. Hahaha. Then ttibe ada anjing. Kitaorang terkejut gila! Hahaha. Then aku tgk belakang, anjing tuh dh blah. Lol lawak gila k. Then kitaorang main main lah kan depan rmh ~ Dah lewat malam dah, kitaorang pun masuk rmh masing masing.

Huhuhu tahu tak, aku sedih oh bila mak aku ckap rmh yg renovate tuh dah siap. Argh! Aku nk dduk sini lah. Seriously, best gila dpt jiran yg sporing mcm diaorang. And sekarang, aku dduk kat rmh yg asal nih. Serious aku ckap. Boring gilaaa! Jiran kat sini mana ada yg budak budak. Kalau ada pun, semua sombong. Errr.

Ok aku rasa smpai sini je lah. Hihihi. Miss them miss them miss them ♥ Dah cukup. Hahaha btw kakak aku dpt 7A1B. Lol congrate yeah! Kbyee :>