Tkblh blahh ^^

Hello , hai , asslamualaikum :D

Orait nk cite nihhh . Td dpt gmbar kelas auu , perghh bpk lawak jeee . Sume muke masam jeee . HAHAHA ! Ramada tkabis nk gelak jee . Afiqah tkut je sbb tkut Ramada ejek2 dy . Ramada kan suke bahan org ==' Lps tu , time math plakk . Aku syg Ckgu Wan Siti . Sbb ape ? Sbb ckgu tu paham kiteorg . Ya Allah syg jugak ckgu tu kt kiteorg . Antara ckgu2 yg lain , Ckgu Wan Siti lah yg pling paham prasaan kiteorg :)

Then rehat . Tugas kt SN ! Haha bosan jee . Nasib ade Kreen , Nia & Rabaatun . Farhah jaga kt situ2 jugakk ^^ Okay aku nmpk Adib & Aliff makan , aku marah lah kan . Dyorg buat bodoh jeee . Arghh , aku tulis jee nma dyorg :D Malas aku nk bazirkan suara aku untk jerit2 nihh :) Lps tu , msuk lab . Dlm lab , aku dgn Afiqah tkabeh2  merepek . Hahah ! Hui Hsien pelik jee . Dy pun gelak jugakk . Sangetha tkde , dy tlong Miss Maha buat ape tahh --' Gelak2 je kiteorg dlm tuhh . Tp bestt :)

Time PS plakk , tkjd pegi Studio , pegi SN ! Dkt SN , aku , Afiqah , Fatimah , Azlina , Aqilah , Hui Hsien & Weng Yan dduk kt blakang . Fatimah & Aqilah blakon cit AdaMaya . Fatimah --> Maya , Aqilah --> Adam . Haha lawak kott . And ade abg form bape tahh , dy pndang je kiteorg . BTW , abg tu lah yg slama nih aku rasa mcm kenal . Tp td aku buat bodoh jee , malas nk pkir aku kenal ke takk . Aku layan je kwn2 aku :D

Okay td tkde perhimpuan , so kene lah balik kelas . Ckgu Ashma pun msuk lah kelas . Bincang pasal Hari Usahawan Muda tuh . Aku ckp kt ckgu yg Afiqah nk bg cadangan . Tah tetibe Afiqah cakap , " BABI ! " . Sume pandang . Aku pun pelik :O Rupa2 ya dy slh dgr . Saba je lahhh . Haha .

Time nk balik plakk . Nk trun tangga kan , sesak kan . Bdk2 skola nih mcm tkpena balik kot . Haha :D Razman blakang aku tau , dy pegi tolak2 aku . Nk terjatuh aku . Arghh , aku bengang aku pusing blakang and cakap , " tkpyh lah nk tolak2 ! " . Adam cakap balik , "  Sumpah ! Aku tk tolak wehh . Sumpah ! " Haha tau pun . Sbb ape dy cakap mcm tuh , sbb dy tknk aku marah dy lgi . Sbb skang aku tgh gaduh dgn dy . So dy tknk aku bertambah marah kt dy lgi . Hahaha . And then , Razman tolak lgi >< Aku pun pusing lgi and cakap , " SHITT ! " Eliya gelakk . Haha klakar ke ? Sengal punya Eliya . Bile aku cakap mcm tuh , Razman tk tolak aku lgi . Haha tau takut :P Bile nk trun tangga tuh , Afiqah cakap , beg dy tertinggal kt lab . Dy dh gelabah dhh . Dy ajak Shaza temankan . Aku kene cepat kang ayh aku marah plakk :D Oraitt tu jee , kbyeee :]