Di rumah Afiqah :]

Hello , hai , assalamualaikum :D

Semlm aku pegi rmh Afiqah sbb nk buat folio la kan . Bende betul :) Kiteorg buat kat rmh lagi 1 . Rmh lagi 1 ni khas untk klu kwn2 dy dtg ke ape la kan . Aku pun buat je laaa smbil dgr lagu . Hahaha . Adek2 dy nk msuk tau rmh , Afiqah tkbg sbb nt dyorg buat bising . Aku tkkisah . Hahaha . Last2 , adek dy yg nme Irfan tu dpt msuk tau . Dh la mase tu ade air , Irfan tu tolak air tu and kene gmbar yg aku nk buat folio . Perghh , saba je laaa . Budak2 la kate kan :D

Aku call Nik tau sbb Nik dtg nk join skali .. Aku call3 dy tkangkat . Pastu dy hntar msg sruh aku call dy . Okey fine aku call Nik . Nik kate dy nk dtg tapi kiteorg kene tunggu dy kt bwh sbb dy takut naik lif seorg2 . Hahaha :) Kiteorg pun turun la kan , tunggu je Nik . Ade sekor kucing nih , ahhhhh comel gile ! Anak kucing , comel sgt2 . Kucing tu ikut je Afiqah . Mne Afiqah pegi , kucing tu ikut . Haha Afiqah dh takut dh . Aku ckp dgn Afiqah , " haha , buat bodoh jee , asalkan dy bahagiaaaaaaaaa :P " Hahaha . Nik pun dh smpai , kiteorg naik lif same2 . And masuk rmh la kan . Buat keje skali . Lepas dh buat keje sume2 tu , kiteorg tgk la tv . Afiqah pegi bkak chanel ntv7 tau , mase tu cite cina . Haha . Kiteorg ckp dyorg baca puisi padahal dyorg tgh beropera mase tu . Hahaa . Bpk tkboleh blah dohh . Kiteorg tgh syok tgk cite tu , eh3 tkde elektrik pulak dahhh ! Arghh sume tkpuas hati sbb tgh syok la kan tgk cite opera tu . Hahah . Klu Afiqah tkabis kan battery phone aku , boleh la jugak kiteorg tgk . Ni dah low sgt2 nihh . Haha saba gileeee . Lepastu kiteorg merayap la kat luar tu , dlm bape minit kiteorg msuk balik . Tgk2 dah ade , kiteorg cpt2 la bkak kan . Tgk2 dah abisssssss :[ Nik sedih jeee . Hahaha . Lepastu kiteorg bosan sgt2 la kan . Tetibe Azimah dtg . Haha . Borak2 and Azimah balik . Tinggal aku , Afiqah and Nik jeeeee .

Dlm pkul 5 aku pun call la ayah aku gune phone Nik :) Ayah aku sruh tunggu kat simpang tu . Afiqah dgn Nik pun teman laaaa . Kiteorg naik lif an , aku ingt tkde . Aku berdiri depan2 lif tu siap pusing2 lagi . Haha tgk2 ade org . Malu kott xD Dlm lif aku dgn Afiqah gelak2 , Nik je yg bising . Hahaha . Bile dh smpai kat bwh , kiteorg jumpe Fifi . Pastu Fifi ckp " oo , jumpe tkajak an :P " Dy terus naik lif . Dy mrajuk ke ? Aku tktau xD Kiteorg pun jalan la kat simpang tu an . Tunggu je kete ayah aku smpai . Bile dh nmpk dah , dyorg blahh . Tapi ayah aku  panggil Afiqah sbb nk bg ketas ape tah . Afiqah blur jeee . Nasib Nik ade . Hahaha . Aku pun naik la kete . Byeee Afiqah and Nik :)

Okey itu je aku nk cite . Kbyeeeeeeee :]