Lawak2 :P

Hello , hai , assalamualaikum :D

Serius hari hari yg lawak bagi aku :D begini ceritanyaaa * tkabeh abeh ayat yg same je kan ? haha :P

Firstly , aku dtg skola je mcm biase la kan , pegi kantin .. Tapi hari ni kiteorg lepak kat PSS sbb PSS sejuk , haha :D aku , Kreen & Eliya pegi dulu .. Farhah pegi kemudian .. Mase kiteorg kat sane , Eliya tkabeh bising . Si Kreen tu tkabeh dgn Alif kesygan dy tu .. Haha ! Bile Farhah dtg je , mula la nak gaduh2 pasal Alif . Apadaaaa :P Pkul 1:45 kiteorg blah and pegi kantin .. Pastu terus pegi blakang block D :D

Lepas budak2 sume dah naik kelas , aku dgn Farhah pun naik la kan .. Pastu Nisya cakap " hari ni ade interview , sekarang ! " serius aku cuak gileee ! Bukan aku je , Farhah pun .. Aku masuk kelas , letak beg and terus pegi bilik disiplin .. Sume muke masing2 muke takut jeee . Lepastu Miss Maha kuar dari bilik disiplin tuu , sume dah cuak an .. Kiteorg ingt Miss Maha yg interview kiteorg tapi tak pun :P CKgu sruh kiteorg pegi kat kelas 1 aktif yg dulu punyaaa . Aku dduk dgn Farhah an , kiteorg bincang2 la pasal interview sume la kan .. mmg takut gile laaa . Tetibe Sangetha panggil , " Nadya ! " Perghh , mmg nervouse gilee laaaaaaaa ! Nak tau tk ape yg ckgu tanya ? Mcm nih ----->


Aku   : Assalamualaikum ckgu :)


Ckgu : Waasalam , silakan dduk .


Aku  : Terima kasih ckgu :)


Ckgu : Kamu tugas kat mane ?


Aku  : Kantin . 


Ckgu : Ade pape masalah dgn kawan2 kee ?


Aku  : Ade . Dyorg sume degil . Sy tkbagi dyorg bawak kuar makanan , lepastu dyorg kuar kat blakang jual air tu .


Ckgu : Kamu jaga dgn sapeee ?


Aku   : Seorg2 , sbb yg Diviyah tu dah tarik diri . 


Ckgu : Ouhh , tkpe laa . Tolong panggil Dilip .


Aku  : Terima kasih ckgu :)


Ckgu : Sama2 :D




Perghhh ! Sumpah cuak nak mampusssssssssss >< Lepas rehat tu , Dilip kate result dah adeeee . So , Dilip kate aku dgn Sangetha terpilih auu . Mmg happy laaaa ! Tapi aku tkcaya sbb Dilip suke tipu :P So , aku ajak Afiqah teman aku pegi bilik disiplin . Tengok2 betullllllllllll ! Mmg lompat2 la akuu ! Afiqah pelikk jeee :O Haha , kesian Afiqah . Haha . BTW , Thank Ckgu ! Kbyeeeee :]