Blurr ^^

Hello , hai , assalamualaikum :D

Okey2 , tadi ade perhimpuan laa kan .. time tu aku dduk dgn Sarah la kann .. pastu ade seorg ckgu ni cari aku , okey so aku pegi la kat ckgu tuu .. and ckgu tu sruh pegi depan ann .. aku cakap laa , " kenape ckgu ? :O " ckgu  pun cakap , " kamu nak ambek hadiah nt , cepat2 .. lepas ni name kamu .. " aku diam and pegi jeeeee .. bile aku smpai je kat depan tu , aku jumpe Intan , lepas Intan , name akuu .. aku blurr gilee laaa ! first time kott naik stage SMK Perimbun .. haha ! so blurr la sikit ann .. lepas dah ambek hadiah tu , aku confused nak turun tangga depan ke blakangg . Intan jalan cepat sangat .. and aku nmpk kelibat Intan ann , aku ikut la tangga blakang .. perghh , nak tergelak aku ! tahannn ! pastu aku pegi kat tempat aku balik , tetibe ckgu cina ni panggil aku .. aku ingtkan ckgu tu nak mara aku .. rupa2nya ckgu nak tgk hadiah apeee .. okey aku pun bagi lerr .. sume tengok dohh , MALU ! hahaha .. pastu aku dduk , cakap2 dgn Sarah  Nisha .. pastu Ckgu Hanafi cakap pasal surat saman .. haishh , aku tksukaaaaa xP tepat 6:40 , loceng bunyi and aku ape lagi ? balikk laaaaa . tadi mase nak balik , aku tetibe badmood  .. aku terus blahhh ! aku tklayan kawan2 aku * sory kawan :D * okey aku pun turun bukit macam biasaaa .. aku usya2 la kan , aku nak tgk ayah aku dah smpai ke belumm .. tgk2 , ayah aku kat basstop tuu .. aku pun jalan la cepat2 annn .. pastu aku rasa macam ayah aku nak uturn balik ann .. aku jalan secepat cepatnya ! mase nak dekat dah , ayah aku dah gerak dahh .. aku lari and aku sempat masuk dalam kertaaaaa .. mase tu , kereta ayah aku dekat tengah jalan .. HAHA ! buat lawakk jeeee .. kbyeeeee :]