Org gile dtg rmh aku , HAHA [:

Semalam aku ajak Arifa & Farhah dtg rmh aku . nak ajak Farhanah tapi Farhanah buzy laaa :[ Arifa smpai je terus buat bising ! HAHA . kiteorg tunggu2 Farhah , sambil tu kiteorg borak2 laaa :D Finally , Farhah pun sampai .. Farhah sampai2 je buat keje * tiru aku sikit2 , HAHA * Arifa budak yg paling bising weyy . HAHA . okey dah msuk solat asar , aku solat dlu . time aku nak solat tu , Farhah boleh lagi ambek gmbar aku . * sengal * lepas aku , Farhah & Arifa pulakkk . pastu aku & Farhah cite2 kat ARifa pasal kiteorg pegi rmh Sabrina haritu , Farhah ade cakap , " kiteorg main api " tapi aku dengar , SEMBAHYANG API .. haha pelik kan ? dieorg gelak2 je * sian aku :P * pastu kiteorg online ... sejak online tu , Arifa jadi gile weyy . HAHA , tkabeh nak gelak je keje dy . aku & Farhah pun pelik gile2 dgn Arifa ! HAHAHA . dyorg nak minum air , so kiteorg turun la bawah .. minum air kejap , and dyorg call ayah masing2 nak balikkk . lepas dyorg balik tu , ayah aku cakap , " ape yg bising2 tu ? " aku cakap , " entah , I'a :D " HAHA . pastu tetibe pulakk aku demam . haiyaaa , saba je laaa . tapi aku tetap tgk RL . * Man jadi juara weyy :P * [: