Gila gila ~

Hello , hai , assalamualaikum :D

Tadi kelas aku gila sekejap , HIHI time BM , ckgu tkdatang .. ade pengawas form 2 relif kelas 1budi ann , tapi mcm tkjaga je .. dduk luar sembang2 bagai .. pastu ckgu dari kelas 1bakti sound kelas kiteorg , perghh , TERdiam sume ! HAHA pastu pengawas form 2 sruh aku jaga kelas .. HAHA naik gila aku ! kejap pegi sana kejap pegi sini .. huh ! saba je laaaaa xD time rehat pulakk , aku turun pkul 3:25 tepat ! aku ingatkan rehat pkul 3:30 awww , ahhhh ! lupa pulakkk . sian aku , HAHA . aku pegi kantin TERgesa gesa kott . ye la kan , aku dah la jaga dekat pagar kantin tu .. :D aku masuk knatin aku jumpe Farhah , aku sruh Farhah belikan air sbb dy jaga dekat koperasi ann , senang la sikitttt [: aku pelik doh dgn Kreen & Miza . ade ke patut dyorg cakap aku couple dgn budak laki yg jaga dgn aku tu ? tkpatut kan ? huh ~  kbyeee [: