HAHA !

Farhah ikut aku pegi skolaa . mase aku dah smpai depan rmh dyy , dandan je Abg Wan smpai . HAHA ! pastu kiteorgg gerakk pegi skola . smpai2 je pegi 7-E laaa . HAHA ! then , masukk skolaa . nasib Farhah dtg dgn aku . klu x aku dduk seorg2 jee . HAHA ! aku dah start tugas kott hari ni . mase rehat aku kene tugas sbb Pengawas Perintis laa katekann . HAHA ! aku dgn Farhah TERpisah . * sengal * Farhah jage kat block blakang , aku jaga kat block B . saba je laaa . =) dalam kelas plakk , Azlina tkabeh2 pakai aku punya bende alah tu * yg aku cakap semalam * pastu dy cakap kat aku mase aku tgh buat keje , " go pengawas , u can do it pengawass " aduhh , aku xsuke dohh org panggil aku PENGAWAS . aku bukan jadi lagi pun ! aku just PENGAWAS PERINTIS laaaa . =P