Fade - up !

Arghh , saba gile ! Pontianak mane pegi rembat tudung skola aku nihh ? adoyaii , buat masalah betul lahh ! satu rumah aku cari , tapi tk jumpe pun ! sabasabasaba ! aku ingat tk nak pegi skolaa , tapi kene jugak ! sbb kene hntar buku math .. aduhh , time aku nak ponteng je , mesti kene hntar buku ni laa buku tu laaa . adoyaii . and last , aku jumpe tudung kakak aku yg tahun lepas . ayah aku cakap , " pakai je laa " aku pun pakai laaa . perghh , LABUH gile dohh ! HAHA . tkpena aku pakai tudung SELABUH tuuu . HAHA . esok aku nak sruh ayah aku beli tudung baru , tk kira r . =)