Oh I see ;')

Assalamualaikum. Hi!

Harini takde mood. Seriously. Kenapa? Hmm sebab xxx ckap yg dia tu ex xxx. I was like........what????!!! Omg seriously aku tak percaya. Ok dia baik dan aku tak sangka dia pernah couple. Ok ok. Then aku tanya xxx kenapa clash. Xxx kata sebab dia cari perempuan lain. And again, I was like...................?!!!!! Terkejut sangat. Ok itu sangat menggangu aku. Masa exam tadi aku tak focus. I dont know why.... Memang tak focus. Asyik teringat pasal tu je. Aku jawab merepek ah. Then masa rehat pergi jumpa Farhah. Cerita kat dia. Ok masa cerita kat dia, aku nak nangis. Lol tahan je. Farhah pun terkejut... Nak jumpa Mia tapi tak sempat...

Harini stay. Ok macam dah ada mood balik. Tapi tak. Takde mood balik. Then aku tengah salin something untuk folio sambil dengar lagu. Tetiba pulak masa tu lagu It Has To Be You by Yesung. Apa lagi... Menangis lah aku lol. Masa nangis tu ingat balik apa yg aku chat dgn dia. Then Eliya datang dia tanya "kau nangis" aku pun buat lah fake smile ;') Pastu Eliya Farhah Suraya Shima nampak aku nangis. Diaorang terus datang kat aku tanya kenapa tapi aku tak jawab. Just buat fake smile and diam.. Then Farhah ajak keluar.. Tapi aku tak cerita kat dia lagi sebab tkde mood nak cakap lol. Then lepas tu dah ok lah. Tapi tetap fake smile ;')

Ya aku memang tak patut nangis sebab dia pun. Ok ok ok aku just minat dia je sebab dia baik. Ok ok ok ok ok im ok ;) Okbye bye ;)